2link.nl - Interim Opdrachten
 

Home >>Zoeken op Trefwoord A - ZDe startpagina voor BelgieHotelsWerkVakantie en Last MinutesOnline shoppingMedischWoningen

Interesse in een linkruil op 2link?

Marktplaats top 10 Interim opdrachten op markplaats
Tendernet Uitbestedingen en interim opdrachten van de overheid worden hier geplaatst. Opdrachten van ministeries maar ook gemeentes. Drempel is eenmalige inschrijving EHerkenning (15 euro per jaar). Naarna toegang tot aanbestedingen en opdrachten. Er zitten opdrachten tussen die voor de ZZP'er interessant kunnen zijn maar verwacht er niet te veel van. Misschien wel interessant voor kleine intermediairs in de provincie die een aanbestedings traject in kunnen gaan (preferred supplyer)
UBRijk.nl Marktplaats van interim opdrachten van Ministerie van Binnenlandse zeken. Hierin vind je ook opdrachten van rijkswaterstaat terug. Drempel is het aanmelden met een lange vragenlijst "eigen verklaring zaoals bedoelt in artikel 2.84 van de aanbestedingswet". Wel is er een vriendelijk hulplijn die je kan bellen. Zie binnen het systeem bij 'dynamisch aankoopsysteem' (verzoek tot toelating). Succes.
Interim Netwerk Komt het tot een match dan betaal je maximaal een fee van 6 x 650 euro. Op de site zitten ook vooral kleine intermediairs tussen die het uurtarief kunnen  drukken door de ZZP' er. Website ziet er rommelig en out dated uit (al zeggen we het zelf!) maar functioneel. Kan wel een upgrade gebruiken. Kan interessant zijn maar nog niet overtuigd.
Freelancer Marktplaats en claimen alle interimopdrachten te plaatsen o.a. Nuon, ABN Amro, Rabo, T mobile en Ziggo. Er worden opdrachten van opdrachtgevers geplaatst (houdt niet echt over...) maar je vindt er ook een paar job postings van minder bekende intermediairs.
Planet Interim Veel verschillende disciplines. Finance is onder vertegenwoordigd in de dbase. Business model? No cure=no pay. Per gegunde opdracht betaal je 100 tot 195 euro per maand voor maximaal 3 maanden. Als je een betaalde abo neemt (6 euro per maand) zie je de job postings 24 uur eerder. Dit is vergelijkbaar met een site als freelance.nl
4-freelancers Was een paar jaar geleden voor meerdere vakgebieden interessant nu alleen ICT only. Niet verder naar gekeken.
24-7 interim Je kan je als interimmer een gratis profiel aanbieden zodat een opdrachtgever je kan vinden. MIkt op Finance, HRM, ICT en Management. Verdienmodel van deze site zit hm in de premium abo's? Gelet op het beperkte aanbod van interimmers lijkt het erop dat het een goedbedoelde start up is. Wel worden er dagelijks een redelijk aantal job postings verzorgd. Kan interessant zijn omdat het mikt op direct opdrachtnemer-opdrachtgever.
Negmetrix.com Platform van inkopers die gebruik maken van Negometrix.nl. Partijen die inkopen via dit plaform zijn Bouwmaat, Gemeente Apeldoorn, hogeschool Leiden en Ministerie van Justitie. Deel van deze opdrachten zou je ook op Tedernet terug moeten vinden. Geen directe succesbeleving gehad als ZZP'er op deze site.
Brainnet.nl Marktplaats waarbij je vooral opdrachten voorbij ziet komen van de Rabobank. Een malige handmatige goedkeuring van je aanvraag binnen 2 werkdagen. Moeite waard om aan te melden.
Freelance.nl Last but nog least... Claimen de grootste marktplaats te zijn met veel disciplines. Binnen het vakgebied financieel posten de bekende intermediairs de niet direct ingevulde opdrachten. Weining tot geen directe opdrachten van opdrachtgevers. Dus wel Yacht, Centric, YER, Conquastor, Robert Half en ook een aantal kleine partijen.
Ininterim.nl Deze site is in 2010 al uit de lucht gehaald door VNU Media. Nooit echt van de grond gekomen. Zou annu nu meer kans hebben gehad
 
Interim opdrachten Interim opdrachten Interim opdrachten Intermediairs
Balance NS Pia.nl Financefactor
Hofmeier Dutch Dare Matchd.nl (Corso) Connect professionals
Robert Half Lime Linkit Goedemensen
Michael Page ISA Greenberg Nielsen Gepensioneerden detacheren
DPA/Conquaestor Jobsinfinance 2linkconsultants Studentjobs.be
Groepsvliegtickets Ferocia.nl Thuiswerkcentrale.nl Studentjobs.nl
 
Banen 2link.nl 2link.nl 2link.nl
Vacatures.FD Vakantiereizen ! Film Kleding
Vacaturebank Airports Weer Fashion
Intermediair Airlines Routeplanner Lingerie
Monsterboard Landen info Amsterdam Zonnebrillen
Stepstone Schoolvakanties Winkelen Online shops
Overige banen Wintersport Festivals Gezondheid
       
 
 

  contact / startpagina /  toevoegen aan je favorieten / hoofdindex

Copyright - 2link.nl - de compacte startpagina sinds 1999 -  samengesteld door team 2link.nl