EK kaartverkoop 2012

  
EK kaarten >>

Amsterdam,  | De meest goedkoopste manier om aan voetbalkaartjes te komen van het Nederlands Elftal is het lid worden van de supportersclub. De leden van onze supportersclub met hun Supporters Clubcard Oranje hebben voorrang op andere supporters op kaarten van het Nederlands elftal. Inmiddels zijn alle EK 2012 kaarten verkocht en opgestuurd naar haar leden.

Maar er zijn nog meer wegen om aan kaartjes te komen! We hebben de alternatieven op een rijtje gezet:

 
 
Toewijzing aan Polen en Oekraine >> Op eigen gelegenheid naar de Oranjecamping in Charlov rijden
Toewijzing aan Polen en Oekraine >> Meegaan met de partybus van de Oranjecamping.nl
Toewijzing aan Polen en Oekraine >> Het boeken van een package deal ‘hotel + vlucht + EK 2012 kaartje’ 
Toewijzing aan Polen en Oekraine >> Het boeken van 'dag charter vlucht' zonder hotel

__________________________________________________________________________

  
Oranjecamping >>

Toewijzing aan Polen en Oekraine >>  Op eigen gelegenheid: de auto ?
Het is even een eindje rijden naar de oekraine maar als je er eenmaal bent kan je aanschuiven op de Oranjecamping... wel even van te voren boeken want het kan vol zijn! De Oranjecamping in Charkov is geopend van 7 juni tot en met 18 juni 2012. U boekt al een arrangement vanaf €209 voor drie dagen, twee nachten met eigen kampeermiddel en op basis van eigen vervoer.

De Oranjecamping heeft een waanzinnige locatie waar de mooiste Oranjecamping ooit wordt opgebouwd. De exclusieve thuishaven van de oranjesupporters komt op een eilandje in de rivier de Charkov te liggen. Het metrostation ligt op loopafstand en brengt de supporters op de wedstrijddag naar het fanfeest en het stadion. Kortom, een topplek in een bijzonder land waar het hoe dan ook een oranjefeestje gaat worden.

De arrangementen zijn beschikbaar vanaf 3 dagen/2 nachten tot en met 13 dagen/12 nachten. De arrangementen zijn boekbaar rondom de drie wedstrijden van het Nederlands elftal, dus u kunt een arrangement voor één wedstrijd, twee wedstrijden en drie wedstrijden boeken. De arrangementen zijn inclusief transfers op wedstrijddagen, elke dag een vers ontbijtje, dagactiviteiten, alle wedstrijden live op groot scherm en iedere avond een feest met topentertainment

Voor meer informatie >>

 

__________________________________________________________________________

  
Oranjebus >>

Toewijzing aan Polen en Oekraine >>  Met de partybus, kampeertruck of touringcar
Wel naar het EK, maar geen geld voor een dure vliegreis? De Oranjecamping biedt nu zeer voordelige busreizen met partybussen, kampeertrucks en touringcars naar de EK-stad Charkov in Oekraïne. Je moet er wel wat voor over hebben, want Charkov is toch zo’n drie dagen rijden. Dus een beetje ‘afzien’, maar dan ben je er wel bij!

Wel naar het EK, maar geen geld voor een dure vliegreis? De Oranjecamping biedt nu zeer voordelige busreizen met partybussen, kampeertrucks en touringcars naar de EK-stad Charkov in Oekraïne. Je moet er wel wat voor over hebben, want Charkov is toch zo’n drie dagen rijden. Dus een beetje ‘afzien’, maar dan ben je er wel bij!

Luxe Partybus, kampeertruck & touringcar

De partybus is de allergoedkoopste reis waarbij je onderweg zes nachten in je eigen tent slaapt. Er is reisbegeleiding aanwezig op de partybus, een toilet en ruimte voor alle bagage. De kampeertruck heeft als voordeel dat zowel op de heen- als terugreis al het eten inclusief is, evenals het ontbijt op De Oranjecamping. Of reis je toch liever per luxe touringcar? Ook dat is mogelijk! Voor alle reizen geldt dat als de animo hoger is dan onze huidige capaciteit, wij er alles aan doen om in de behoefte te voorzien. Alle bussen vertrekken vanaf Breda naar Charkov en terug.

En wat kost dat dan?

Toewijzing aan Polen en Oekraine >> 10 – 16 juni Partybus  NL - Dui  € 425, incl 3D/2N Oranjecamping Basic

Toewijzing aan Polen en Oekraine >> 6 - 20 juni Partybus  NL-Den, NL-Dui, NL-Por  €  895, incl 11D/10N, Basic

Toewijzing aan Polen en Oekraine >> 6 - 20 juni Kampeertruck  NL-Den, NL-Dui, NL-Por,  € 1.345, incl 11D/10N, Basic, volpen.

Toewijzing aan Polen en Oekraine >> 6 - 20 juniT ouringcar  NL-Den, NL-Dui, NL-Por, €1245, incl 11D/10N Leeuwentent

Voor meer informatie en boekingen  >>

 

__________________________________________________________________________

 

  
EK kaarten 2012 >>

Toewijzing aan Polen en Oekraine >>  Met package deal bij Corendon of Kras Reizen
Corendon heeft te veel hotels ingekocht is.  Zo’n 300 hotels per wedstrijd en er zijn nog maar heel weinig verkocht. Per 28 mei 2012 is Corendon (in overleg met de hotels) overgegaan om de package deals tegen dumpprijzen aan te bieden. Een mooie kans als je geen 3 daagse busreis wilt! Ook de officiële ‘licensed tour operator’ van het EK, Kras.nl heeft package deals die dicht bij de tarieven van Corendon zitten.

Corendon biedt zowel vlucht met hotel van rond 1000 euro en zogenaamde dagcharters aan. De tarieven bij Kras liggen iets hoger maar daar is wel de optie om meteen een EK voetbalkaartje erbij te bestellen. De optie op EK ticket zit niet bij Corendon maar er zijn andere mogelijkheden om aan een ticket te komen. Zo zijn er losse tickets beschikbaar via via Viagogo vanaf 129 euro

__________________________________________________________________________

 

  
Ons Oranje >>

Toewijzing aan Polen en Oekraine >>  Ons Oranje heeft extra kaarten
Wel naar het EK maar nog een kaartje weten te bemachtingen? Ons Oranje heeft de hand gelegd op EK 2012 wedstrijdkaarten van de groeps wedstrijden in Charlov, Oekraine. OnsOranje is de officiele supporters club van het Nederlands Elftal. Om aanspraak te maken moet je wel lid zijn of lid worden van OnsOranje.nl. Voor meer informatie: stuur een email ticketingEK2012@knvb.nl [datum: 29 mei 2012, bron OnsOranje.nl]

Copyright Polska 2012.nl  - Partner van DannHensums.com

 

Home EK nieuws Oranje winkel Linken Mailbox

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

WK 2010

EK 2012

WK 2014

EK 2016

WK 2018

WK 2022

Hosted by:
Argeweb Hosting